ICT Personeel

 

Concetti helpt u het meest geschikte ICT personeel te vinden

Op maat gemaakte personeelsdiensten

Concetti rust uw organisatie uit met de ICT-professionals die u nodig heeft. Daarbij hebben wij altijd de oplossing in huis die het beste past bij uw wensen, van traditionele werving en selectie, tot de inhuur van tijdelijke specialisten, of het omscholen van uw huidige personeelsbestand. Ook kunnen wij uw organisatie doorlichten en adviseren hoe u deze kunt laten voldoen aan uw verwachtingen en ambities. Wij kijken samen met onze klanten naar hun personeelsvraagstukken en leveren vervolgens een op maat gemaakte oplossing.

Diverse oplossingen
Flexibiliteit is een van onze speerpunten. Wanneer het niet wenselijk is om personeel in dienst te nemen, kunnen wij bijvoorbeeld tijdelijk professionals detacheren. Dit kan vanaf enkele uren per week of zelfs op oproepbasis, ook buiten kantooruren en zelfs 's nachts. Tevens kunt u kiezen voor een vaste prijs voor een vooraf afgesproken resultaat.

Wij beschikken over een uitgebreid netwerk met de best ICT-specialisten en hebben bovendien de kennis in huis, die vereist is om voor u het juiste personeel te vinden. We doen niet aan keywordmatching, maar selecteren de juiste mensen op basis van onze vakkennis en na een uitgebreide screening, waarbij wij gebruik maken van onze expertise en jarenlange ervaring.


Werving en Selectie

ICT-personeel

Wij zoeken ICT-personeel dat het beste past binnen uw organisatie. Hierbij maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk en onze jarenlange ervaring in de ICT-wereld. Werving en selectie is voor ons veel meer dan het matchen van bepaalde zoektermen. Wij voeren tijdens de selectieprocedure uitvoerige gesprekken met de kandidaten en besteden daarbij veel aandacht aan hun technische competenties, zodat wij er zeker van zijn dat zij daadwerkelijk de vaardigheden beheersen die nodig zijn.

Lees verder

Tijdelijk

extra medewerkers

Heeft u behoefte aan een tijdelijke aanvulling van uw personeelsbestand? Bijvoorbeeld bij nieuwe of lopende projecten, omdat u een bepaald specialisme mist binnen uw organisatie of bij onverwachte drukte. Concetti helpt u met het vinden van de beste tijdelijke ICT-professionals.

Lees verder

Inhuur

op ongeregelde tijd

Bent u op zoek naar IT-personeel dat in het holst van de nacht op blijft om monitors in de gaten te houden, op zoek naar ongewenste patronen in uw systeem? Of heeft u specialisten nodig die u ook buiten kantooruren kunt oproepen? Dan zijn onze inhuuroplossingen uitermate geschikt. Met onze inhuurdiensten bieden wij de meest flexibele oplossingen voor uw personeelsvraagstukken.

Lees verder

Opleidingen

en trainingen

Met de opleidingen en trainingen van Concetti zorgt u ervoor dat de ICT-kennis binnen uw bedrijf altijd up-to-date is. Wij bieden cursussen aan waarmee u en uw medewerkers zich verder kunnen specialiseren of kunnen zorgen dat kennis over een bepaalde specialisatie wordt uitgebreid en verdiept. Daarnaast kunnen wij u helpen met het omscholen van uw personeel. Vaak is dit voordeliger en efficiënter dan het ontslaan van medewerkers en het aannemen van nieuw personeel. Met onze opleidingen trainen wij uw medewerkers dusdanig dat zij vol vertrouwen kunnen beginnen aan hun nieuwe functie.

Lees verder

Bekijk de video

VIDEO: Waarom Concetti de ICT recruiter is
Personeelsbestand
Wanneer u wilt weten of uw personeelsbestand klaar is voor de toekomst en kan voldoen aan de verwachtingen, dan kunnen wij uw organisatie onder de loep nemen. Vervolgens kunnen wij door middel van bijvoorbeeld training of het werven van nieuwe krachten, zorgen dat uw organisatie klaar is voor de toekomst.

Waarom Concetti?
Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw personeelsvraagstukken. Daarbij houden wij telkens rekening met uw behoeften. Omdat wij mensen selecteren op basis van onze vakkennis en uit ons uitgebreide netwerk bent u altijd verzekerd van topkandidaten.

Wilt u weten welke van onze personeelsdiensten het meest geschikt is voor uw organisatie? Neem dan direct contact met ons op voor vrijblijvend advies.