ICT training

 

Trainingen zijn een uitstekende manier om uw werknemers te motiveren en ze nog waardevoller te maken voor uw bedrijf.

De meest efficiënte en succesvolle ICT-opleidingen

Door technologische ontwikkelingen is de ICT-wereld constant in beweging. De veranderingen volgen elkaar snel op, waardoor de kennis binnen uw organisatie snel veroudert. Daarom biedt Concetti opleidingen en trainingen waarmee u ervoor kunt zorgen dat uw medewerkers altijd beschikken over de juiste kennis en vaardigheden.

Wij bieden onder andere specialisatiecursussen, waarmee uw medewerkers zich (verder) kunnen bekwamen in bepaalde vakgebieden binnen de ICT-sector. Leer alles over de laatste ontwikkelingen, nieuwe methoden en de technieken van morgen. De specialisatiecursussen zijn de ideale voorbereiding op het behalen van diverse ICT-certificeringen.

Omscholen
Concetti kan u daarnaast helpen met het omscholen van uw personeel. Mensen ontslaan is iets wat u als werkgever liever niet doet. Bovendien is het omscholen van uw huidige werknemers vaak voordeliger dan het ontslaan van personeel en het aannemen van nieuwe medewerkers. Nieuwe krachten moeten worden ingewerkt, waardoor u kostbare tijd verspilt. Uw huidige medewerkers kennen de weg binnen de organisatie en met onze opleidingen kunnen wij zorgen dat zij klaar zijn voor de toekomst en een nieuwe functie.

De ICT-trainingen en cursussen van Concetti worden altijd gegeven door de meest bekwame instructeurs, die hun sporen hebben verdiend met hun expertise binnen de ICT-sector. De cursussen worden georganiseerd op locaties die zowel met de auto als met het openbaar vervoer makkelijk te bereiken zijn.

Locatie
De cursussen en opleidingen van Concetti worden gegeven in een moderne cursusruimte achter station Almere Centrum. De locatie is van alle gemakken voorzien en zowel met het openbaar vervoer als de auto makkelijk te bereiken. Onder het pand bevindt zich een parkeerruimte.

Op zoek naar de beste ICT-opleidingen voor uw personeel? Neem snel vrijblijvend contact met ons op.