Buiten kantooruren

 

Welke Top-IT'er krijg je zover dat hij op jouw systemen past, terwijl jij slaapt?

ICT-specialisten die ook buiten kantooruren voor u klaarstaan

Bij sommige opdrachten is het cruciaal, dat iemand beschikbaar is op de momenten die ú het best uitkomen. Wanneer u bijvoorbeeld een probleem in uw systeem wilt detecteren, is de kans groot dat dit 's nachts moet gebeuren, zodat deze opdracht de dagelijkse werkzaamheden niet in de weg staat. Daarom is het belangrijk dat u over specialisten kunt beschikken die op de tijden werken die gewenst zijn, ook als dit buiten de reguliere kantooruren valt.

Maar waar vindt u de specialisten die bijvoorbeeld midden in de nacht naar schermen turen, op zoek naar bepaalde patronen en die de kennis hebben om de problemen direct te verhelpen? Concetti heeft hen in huis.

Wanneer u op zoek bent naar ICT-professionals die buiten kantooruren werken, dan helpen wij u graag verder. Wij zoeken voor u uit welke tijden het meest geschikt zijn, wat voor expertise u nodig heeft en vervolgens introduceren wij de juiste specialist.

Daarnaast kan Concetti u ook helpen met ICT-professionals die op onregelmatige of deeltijdbasis werken.

Zoekt u een ICT-professional die ook 's nachts werkt? Neem direct contact met ons op en wij zorgen voor de juiste expert.