Content caching

 

Slimmer omgaan met het dynamische deel van uw website. Leer alles over cachetechnieken en laat ze door Concetti voor u inrichten.

Caching: slimme oplossingen voor snelle laadtijden

Veel websites zijn trager dan noodzakelijk door het keer op keer ophalen van dezelfde informatie. Iedere keer dat iemand de website bezoekt worden dezelfde gegevens opnieuw geladen, wat zorgt voor veel vertraging. Het is mogelijk uw webserver deze regelmatig terugkerende informatie te laten onthouden, zodat deze vele malen sneller bij de bezoeker kan worden afgeleverd. Dit noemen we caching.

Caching is een uiterst effectieve manier om de laadtijden van uw website aanzienlijk te verminderen, vooral als uw website dynamisch is opgebouwd. Er zijn verschillende technieken en methodes die hiervoor gebruikt kunnen worden. Als expert op het gebied van caching weet Concetti welke oplossing het meest geschikt is voor uw organisatie.

Wat de beste manier is, wordt onder andere bepaald door de manier waarop de webpagina's zijn opgebouwd, wat de locatie van de server is, waar uw bezoekers zich bevinden en hoe het netwerk is opgebouwd. Wij analyseren de situatie, ontwerpen een op maat gemaakte oplossing en implementeren deze voor u. Daarnaast verzorgen wij ook het onderhoud. Wilt u een snellere website? Neem contact met ons op voor de beste caching-oplossingen.

De voordelen van caching:

  • - Snellere laadtijden
  • - Betere gebruikerservaring
  • - Hogere conversie