CDN Experts

 

Content Delivery Network: om uw website wereldwijd sneller bij uw klanten te krijgen.

CDN: wereldwijd een snelle website met rijke content

Wanneer u internationaal actief bent, wilt u dat uw website ongeacht de geografische locatie van uw bezoekers altijd snel en optimaal presteert. Vooral als u een website heeft met veel krachtige content zijn Content Delivery Networks (CDNs) een perfecte oplossing. Een CDN-oplossing van Concetti zorgt wereldwijd voor snelle laadtijden, een verbeterde gebruikerservaring en een betere beveiliging van uw gegevens.

Met een CDN wordt uw website gedistribueerd via meerdere datacenters, verspreid over de hele wereld. De CDNs zorgen ervoor dat informatie op de pagina altijd wordt opgehaald via een server die zich zo dicht mogelijk bij de klant bevindt. Wanneer een bezoeker in de Verenigde Staten bijvoorbeeld een pagina opent of een video aanklikt, zal de content worden geladen vanaf een server in Amerika of een andere nabijgelegen locatie, wat zorgt voor snellere laadtijden.

De verschillende wereldwijde locaties kunnen gecombineerd veel meer data aan dan het geval is bij reguliere hosting van uw website. Hierdoor is een CDN vaak noodzakelijk als u een website heeft met veel krachtige content. Het gebruik van Javascript en CSS zorgt geregeld voor lange laadtijden. Een CDN zorgt dat deze content snel geladen wordt. CDN's vormen bovendien een extra beveiligingslaag tegen DDOS-aanvallen.

Concetti kijkt naar uw website, de geografische locatie van uw bezoekers en wij analyseren waar uw organisatie behoefte aan heeft. Vervolgens bieden wij een op maat gemaakte CDN-oplossing en zorgen voor de technische implementatie hiervan.

Problemen
Ook kunnen wij problemen met uw CDN voor u oplossen. Soms kan een CDN bijvoorbeeld problemen veroorzaken met uw databases. De problemen doen zich vooral voor bij het updaten van de databases en het verspreiden van de actuele data naar de verschillende datacenters waar de database draait. Hierdoor kan het gebeuren dat een database niet op alle locaties up-to-date is. Concetti kan dit probleem voor u oplossen en zorgen dat uw databases overal ter wereld snel en probleemloos functioneren.

De voordelen van een CDN-oplossing van Concetti:

  • - Wereldwijd snellere laadtijden
  • - Betere beveiliging
  • - Rijkere content
  • - Verbeterde gebruikerservaring
  • - Hoge conversie

Wereldwijd een snelle website met krachtige content? Neem snel contact op voor de CDN-oplossingen van Concetti.