Databases

Een snelle, veilige database met ruimte voor groei

In een maatschappij waarin data steeds belangrijker wordt, is het belangrijk dat u beschikt over een goede database om grote hoeveelheden informatie op te slaan en te verwerken. Concetti zorgt dat uw database altijd en overal snel en probleemloos functioneert. Wilt u een goed functionerende database ontwerpen en implementeren? Of ondervindt u problemen met uw database? Wij helpen u graag verder.

Een database vormt de bron voor alle informatie die bedrijven en organisaties gebruiken voor hun bedrijfsprocessen en websites. De hoeveelheden data die bedrijven, overheidsorganen en andere organisaties opslaan, blijven alsmaar groeien en worden van steeds meer waarde. Deze groeiende hoeveelheid aan informatie is vaak ook een bron van traagheid. Concetti ontwerpt databases die ook goed presteren als de hoeveelheid data groeit en als er duizenden zoekopdrachten per minuut worden losgelaten.

Big Data
Mede door de opkomst van fenomenen als social media groeit de hoeveelheid bruikbare informatie voor bedrijven exponentieel. Deze enorme hoeveelheden data zijn voor bedrijven ontzettend waardevol. Door informatie geautomatiseerd te analyseren kunt u als bedrijf alles te weten komen over bijvoorbeeld de interesses, leeftijd, locatie en het koopgedrag van potentiële klanten. Hier kunt u vervolgens uw marketingcampagnes op afstemmen. Concetti levert Big Data-oplossingen die ervoor zorgen dat u razendsnel hoeveelheden informatie kunt opslaan en verwerken die te groot zijn voor regulier databasebeheer.

Problemen
Werkte uw database perfect in de ontwerpfase en toen er nog niet teveel informatie was, maar wordt deze alsmaar trager? Wij analyseren waar de problemen door veroorzaakt worden en zorgen voor passende oplossingen. Wanneer uw database is gecrasht weten onze specialisten precies wat zij moeten doen om deze weer zo snel mogelijk online te krijgen.

Wij kunnen uw database op wereldwijde schaal beschikbaar maken, zonder dat er conflicterende gegevens ontstaan. Daarnaast zorgen wij dat uw database waterdicht beveiligd is. U wilt immers niet dat alle opgeslagen gegevens op straat komen te liggen.

Concetti ondersteunt vrijwel alle grote databases en is bij uitstek gespecialiseerd in MySQL, MariaDB en Oracle. Daarnaast leveren wij ook NoSQL-oplossingen. NoSQL onderscheidt zich van de klassieke databases doordat er geen gebruik gemaakt wordt van een vaste structuur, wat diverse voordelen oplevert bij zwaar databasegebruik.

Concetti kan u van dienst zij bij:

  • - Het ontwerpen van een database
  • - Een trage database
  • - Een te volle database
  • - Een gecrashte database
  • - Het beveiligen van uw data
  • - Het wereldwijd beschikbaar maken
  • - Het verwerken en analyseren van Big Data


  • Is uw database te langzaam? Neem contact met ons op en wij lossen het probleem direct op.