E-commerce

 

Kweek vertrouwen bij je klanten door een webshop die presteert als die van de grootste spelers in de markt.

E-commerce: altijd een optimaal presterende webshop

Stel: u heeft mooie producten of u biedt diensten aan waar veel vraag naar is, u hanteert scherpe prijzen en uw webshop ziet er op het oog prachtig uit. Desondanks komt het maar al te vaak voor dat de verkoopcijfers in dergelijke situaties achterblijven. Vaak zijn het performanceproblemen met de webshop, die zorgen voor een lage conversie. De producten of diensten die u aanbiedt kunnen in een dergelijk geval nog zo aantrekkelijk zijn, de verkoopcijfers zullen nooit aan de verachtingen kunnen voldoen.

Een webshop die goed functioneert is cruciaal voor optimale verkoopcijfers. Lange laadtijden zijn bijvoorbeeld funest voor de conversie en bovendien willen bezoekers snel en gemakkelijk hun producten kunnen uitzoeken en afrekenen. Concetti zorgt voor webshops die aan al uw verwachtingen voldoen. Wij verzorgen de coördinatie van het ontwerp, de inrichting van de webwinkel, de beveiliging en het implementeren van de betaalmogelijkheden.

Lange laadtijden?
Heeft u een webshop en ondervindt u problemen? Concetti heeft voor u de juiste oplossing in huis. Een veel voorkomend probleem is de laadtijd bij webwinkels die dynamische zijn opgebouwd, zoals die van Magento. Ieder onderdeel op de site dient apart te worden geladen, wat in veel gevallen zorgt voor performanceproblemen. Wij weten precies hoe wij deze problemen op kunnen lossen en zodoende de conversie kunnen verbeteren.

Wij helpen u onder andere met:

  • - De inrichting van uw webshop
  • - De beveiliging
  • - Het implementeren van betaalmogelijkheden
  • - Oplossen van performanceproblemen
  • - Het verhogen van de conversie