Extra mankracht

 

Aanvulling op je IT team als het even wat drukker is.

Tijdelijke aanvulling van uw ICT-personeel

Kampt u met gaten in de bezetting en bent u op zoek naar ICT-specialisten om uw personeelsbestand tijdelijk aan te vullen? Concetti vindt snel en op zorgvuldige wijze de juiste tijdelijke krachten. Wij weten door onze ervaring precies waar u behoefte aan heeft en door onze nauwkeurige werkwijze bent u er zeker van dat u kunt beschikken over de juiste professional.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u behoefte heeft aan extra mankracht op ICT-gebied. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen als u extra werkdruk verwacht, maar ook door bijvoorbeeld (langdurige) afwezigheid van werknemers. In zulke situaties is het fijn als u kunt beschikken over een ervaren tijdelijke kracht, die u uit de brand helpt.

Zorgvuldige selectie
Wanneer wij op zoek gaan naar een tijdelijk kracht om uw organisatie te versterken, brengen wij eerst in kaart waar u behoefte aan heeft. Wij beschikken over een uitgebreid netwerk aan ICT-specialisten met uiteenlopende expertises. De kandidaten selecteren wij op basis van onze ruime ervaring en knowhow.

De kandidaten die passen bij de functie worden onderworpen aan een uitgebreide technische screening voordat wij hen aan u voorstellen. Hierdoor weet u zeker dat de tijdelijke professional beschikt over de kennis en vaardigheden die uw organisatie nodig heeft en direct aan de slag kan.

Snel extra mankracht nodig? Neem vandaag nog contact met ons op en wij introduceren een geschikte ICT-specialist.