Geschiedenis van Concetti

 

Hoe Concetti de ervaring opbouwde om de beste ICT werver en recruiter te worden.

Geschiedenis

Concetti bundelt meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van ICT met een heldere visie over de manier waarop ICT van toegevoegde waarde kan zijn voor bedrijven. Doordat wij jarenlang kennis en ervaring hebben opgedaan in onze branche zijn wij ervan overtuigd geraakt dat ICT niet zozeer draait om een enkel specialisme, maar om een combinatie van diensten en technieken die samen zorgen voor oplossingen die de werkzaamheden binnen uw organisatie makkelijker, beter of sneller laten verlopen.

Oprichter Harold Snippe is sinds 1994 actief in de ICT-branche en heeft daarin sindsdien ervaring opgedaan in vrijwel alle aspecten van het vak, van het inrichten van datacenter tot programmeren, bekabelen en het installeren van servers. Hij is gespecialiseerd in databasebeheer, netwerkinrichting, CDN, DNS en hosting. Op het gebied van systeembeheer heeft hij ervaring met besturingssystemen als Linux, BSDI, FreeBSD en Microsoft Windows.

Tegenwoordig gebruikt hij zijn kennis voor Concetti. Het is de ambitie van Concetti om door middel van op maat gemaakte ICT-oplossingen van toegevoegde waarde te zijn voor bedrijven en organisaties.