Inhuur

 

IT projecten: je wilt de beste ICT specialisten, maar als het project over is, wil je er niet nog tijden aan vast zitten. Dan is inhuur via Concetti een oplossing.

Flexibel een specialist inhuren voor ICT-opdrachten

Bent u op zoek naar specialisten die beschikbaar zijn op de momenten dat ú hen het meest nodig heeft? Dan zijn onze inhuuroplossingen precies wat u zoekt. Met onze inhuurdiensten profiteert u van maximale flexibiliteit. U kunt de beste ICT-professionals op onregelmatige basis, buiten kantooruren en voor slechts een aantal uur per week inhuren.

Bij het inhuren van tijdelijke krachten voor een ICT-opdracht zit u vaak vast aan vooraf afgesproken dienstverbanden, bent u gebonden aan de reguliere werktijden en wordt u geconfronteerd met vele improductieve uren, waar u wel voor dient te betalen. Met onze inhuuroplossingen profiteert u echter van een ongekende flexibiliteit. U kunt specialisten laten werken op ongewone tijden, op onregelmatige basis en voor slechts een aantal uur per dag of per week. Hierdoor kunt u op een efficiënte en voordelige manier gebruik maken van de beste ICT-professionals.

Dedicated of shared service?
U kunt onze professionals zowel honderd procent dedicated als in shared service inhuren. Een dedicated specialist is uitsluitend met úw opdracht bezig, zodat u zeker bent van de beschikbaarheid.

Voor sommige opdrachten betekent dit echter dat de specialist lange perioden improductief is. Daarom kunt u onze ICT-krachten ook op een shared service-basis inhuren. Dit houdt in dat een selectie van specialisten tegelijkertijd werkt voor meerdere klanten, waardoor de kosten aanzienlijk worden verminderd.

Wilt u weten welke oplossing voor u het beste is? Wij helpen u graag met een op maat gemaakt advies.

De belangrijkste kenmerken van onze Inhuur-oplossingen zijn:

  • - Maximale flexibiliteit
  • - Minder uren
  • - Buiten kantooruren
  • - Onregelmatige diensten
Zoekt u de meest flexibele inhuurkrachten? Wij helpen u graag verder.

Deeltijd
Heeft u behoefte aan een bepaald expertise, maar niet aan lange dienstverbanden? Concetti heeft specialisten die u op deeltijdbasis kunt inhuren. Hierdoor kunt u onze mensen ook voor slechts een aantal uur per week inschakelen.

Onregelmatig
Soms heeft u mensen nodig die voor u klaar staan op de momenten dat u hen het meest nodig heeft. Bij Concetti kunt u ook ICT-professionals op oproepbasis inhuren, bijvoorbeeld voor het oplossen van problemen.

Buiten kantooruren
Of u nu een expert nodig heeft die midden in de nacht werkt of vroeg in de ochtend langskomt, wij hebben de mensen in huis die buiten kantooruren aan de slag gaan met uw opdracht.