Interim IT-management

 

Ervaren leiders die uw IT-afdeling door een transitie leiden

De meest bekwame IT-managers

Zo nu en dan is het nodig om zowel organisatorisch als technisch orde op zaken te stellen. U wilt bijvoorbeeld overschakelen op een nieuwe manier van werken, een nieuw soort systeem in gebruik nemen of een combinatie van beide. In zulke situaties is het van belang een beroep te kunnen doen op leidinggevenden die weten hoe zij dergelijke veranderingen probleemloos kunnen laten verlopen. Concetti beschikt over ervaren IT-managers die een dergelijke transitie op vakkundige wijze kunnen begeleiden.

Daarnaast is het belangrijk dat u, wanneer een positie vacant is en u nog op zoek bent naar een nieuwe manager, kunt beschikken over iemand die in de tussentijd de taken waarneemt. De interim IT-managers van Concetti weten wat er in dergelijke situaties van hen verwacht wordt en zorgen ervoor dat de werkzaamheden zonder problemen door kunnen gaan.

Bent u van plan organisatorisch veranderingen door te voeren, wilt u een nieuw systeem implementeren of heeft u behoefte aan een ervaren interim-manager? Dan helpen wij u graag verder. Daarnaast hebben wij veel ervaring met implementeren van Agile methodes als Scrum en Kanban. Ook kunt u op deeltijdbasis een CIO of CTO inhuren.

Bent u op zoek naar de beste interim IT-managers? Neem vandaag nog contact met ons op en kom in contact met de beste leidinggevenden in de ICT-branche.