Infrastructuur

 

Concetti legt de basis waarover uw dataverkeer snel zijn werk kan doen.

De beste ICT-infrastructuur, het snelste netwerk

Een feilloos functionerend netwerk begint met een goed aangelegde infrastructuur. Concetti verzorgt voor u de aanleg van alle infrastructuur die u nodig heeft, van het fysiek bekabelen van uw kantoor, het leveren van de juiste hardware en de verbinding met de buitenwereld, tot het inrichten van een datacenter.

Wanneer wij u helpen met de technologische infrastructuur maken wij een uitgebreide planning. Wij analyseren waar u behoefte aan heeft en wat de verwachtingen en doelstellingen zijn. Vervolgens maken wij een op maat gemaakt ontwerp, waarbij wij uitgebreid rekening houden met de situatie ter plaatse en met uw wensen.

De infrastructuur wordt op een dusdanige manier geïnstalleerd, dat uw systeem altijd optimaal kan presteren. Zo zijn wij gespecialiseerd in het segmenteren van uw netwerk. Dit betekent in de praktijk dat wij een groot netwerk opdelen in meerdere kleine netwerken. Hierdoor voorkomt u dat te veel apparaten tegelijkertijd gebruik maken van dezelfde infrastructuur, waardoor uw netwerk al snel te traag wordt. Daarnaast kunnen wij ook het onderhoud van de infrastructuur voor onze rekening nemen.

Wij zijn gespecialiseerd in het inrichten van verschillende soorten datacenters. Bijvoorbeeld fysieke datacenters, maar ook virtueel of in de cloud. Wij vertellen u graag meer over de voor- en nadelen van elk van deze opties.

Concetti is gespecialiseerd in:

  • - Het aanleggen van betrouwbare bekabeling
  • - Het segmenteren van netwerken
  • - U voorzien van de beste hardware
  • - Het inrichten van fysieke datacenters
  • - Het virtualiseren van datacenters
  • - Data-opslag in de Cloud

  • Wilt u profiteren van het snelste netwerk? Neem contact met ons op en wij zorgen voor de beste infrastructuur.