ICT Specialismen

 

Als je specifieke kennis zelf niet in huis hebt, zijn er de IT specialisten van Concetti.

ICT-specialismen: vakmanschap als basis voor de oplossing

Wilt u een netwerk of datacenter inrichten of bent u op zoek naar een professionele partner die zorgt dat alle belangrijke informatie wordt opgeslagen in een feilloos werkende database? Concetti heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan in vijf duidelijke specialismen: het aanleggen van infrastructuur, het inrichten van netwerken, het beheer van de meest gebruikte besturingssystemen, het opzetten van databases en het programmeren van op maat gemaakte software. Deze specialisaties vormen de basis voor onze technologische oplossingen.

Om het voor u niet onnodig ingewikkeld te maken, hechten wij er veel waarde aan u op een heldere en oplossingsgerichte manier te helpen. U vertelt ons wat het uiteindelijke doel is dat u wilt bereiken en vervolgens bieden wij de juiste technologische oplossing. Wij kunnen u duidelijk uitleggen wat de voor- en nadelen van verschillende mogelijkheden zijn en bieden u de meest praktische oplossingen.

Kampt u met technologische problemen? Bijvoorbeeld een langzaam netwerk, een trage website of een gebrek aan serverruimte. Wij zorgen op basis van een combinatie van techniek en organisatie voor de beste oplossingen.

Netwerken
Concetti is gespecialiseerd in het inrichten van verschillende soorten netwerken voor uw bedrijf. Wij kunnen uw kantoor fysiek bekabelen, maar ook geavanceerde datacenter inrichten en zelfs een multi-homed Autonomous System bouwen. Daarnaast bieden wij oplossingen voor problemen met uw netwerk, bijvoorbeeld als uw systeem niet zo snel is als u graag zou willen. Ook kunnen wij met slimme oplossingen de kosten van het dataverkeer binnen uw organisatie aanzienlijk drukken.

Infrastructuur
Wij zorgen voor de beste en meest praktische infrastructuur. Wij regelen bijvoorbeeld de bekabeling en de verbindingen met de buitenwereld. Daarnaast richten wij uw datacenter in, zowel fysiek als virtueel of in een cloud. Concetti is gespecialiseerd in het plannen en ontwerpen van de infrastructuur, maar ook in het implementeren en onderhouden hiervan.

Besturingssystemen
Zoekt u een expert die alles weet van het besturingssysteem Linux? Als specialist op het gebied van Linux kent dit systeem geen geheimen voor ons. Bovendien kunnen wij zorgen dat uw Microsoft-infrastructuur probleemloos samenwerkt met uw Linux-servers. Daarnaast weten wij alles van FreeBSD.

Databases
Data wordt steeds belangrijker voor bedrijven en de hoeveelheid informatie waarover een organisatie beschikt groeit constant. Daarom is het belangrijk dat u beschikt over goed functionerende databases. Concetti zorgt voor feilloos werkende databases en wanneer u kampt met problemen kunnen wij deze oplossen. Wij leveren ondersteuning voor alle grote databases, zoals MySQL, MariaDB en Oracle.

Programmatuur
Wilt u op maat gemaakte programmatuur voor uw organisatie ontwikkelen? Of zoekt u specialisten die uw programmatuur kunnen ombouwen of onderhouden? De programmeurs van Concetti beheersen alle veelgebruikte programmeertalen, zoals Java, C/C++, PHP, PERL en Python.