Missie van Concetti

 

Een alomvattende oplossing voor IT: technologie, methoden en mensen

Missie

Concetti is ervan overtuigd dat ICT meer is dan het implementeren van een bepaalde techniek. Wij willen niet dat ICT een last is binnen uw organisatie, wij willen ICT vóór u laten werken. Dat realiseren wij door allereerst te analyseren waar u behoefte aan heeft. Wat zijn de doelstellingen van uw bedrijf, hoe zien de toekomstverwachtingen eruit en wat zijn de ambities?

Vervolgens kijken wij naar de manier waarop ICT daaraan kan bijdragen. Op die manier levert Concetti op maat gemaakte oplossingen. Vaak vinden wij die oplossing in een combinatie van meerdere technieken en soms ook organisatorische veranderingen. Daarom proberen wij altijd het overzicht te bewaren. Ieder specialisme is volgens ons een onderdeel van een groter geheel en gecombineerd vormen deze puzzelstukjes de juiste oplossing.

Heldere communicatie is bij onze manier van werken essentieel. Wij hechten veel waarde aan overleg met onze klanten. Zodoende kunnen wij er namelijk achter komen waar u behoefte aan heeft. Maar ook tijdens het proces en achteraf horen wij graag uw mening, zodat wij u als klant altijd tot volle tevredenheid van dienst kunnen zijn.

Technologie is uiteraard een belangrijk onderdeel binnen de ICT-wereld, maar in onze optiek is de techniek altijd ondergeschikt aan de mensen. Dit komt bijvoorbeeld terug in de zorgvuldige manier waarop wij onze mensen selecteren en trainen, maar ook in de manier waarop wij rekening houden met uw medewerkers bij het implementeren van bijvoorbeeld een bepaald systeem. Het zijn immers de mensen die met de nieuwe techniek moeten werken.

De visie van Concetti:

  • - Mensen belangrijker dan techniek
  • - Resultaat behalen door een combinatie van oplossingen
  • - IT staat in dienst van de organisatie