Netwerk Beheer

 

Het vaatsysteem van uw bedrijf; als uw netwerk verstopt raakt, kunnen de problemen groot zijn

Altijd een optimaal functionerend netwerk

Een goed werkend netwerk is essentieel voor een soepel lopende organisatie. Wanneer uw netwerk te traag is of helemaal niet meer werkt, ondervinden nagenoeg alle takken binnen het bedrijf hier hinder van. Concetti is gespecialiseerd in het inrichten van netwerken. Wij zorgen voor op maat gemaakte oplossingen, waardoor uw netwerk altijd zo optimaal mogelijk functioneert.

Wij verzorgen alle aspecten van het inrichten van uw netwerk, van het fysiek bekabelen van uw kantoor tot het inrichten van datacenter en het bouwen van een multi-homed Autonomous System. Wij weten bovendien hoe wij ervoor kunnen zorgen dat uw netwerk zo snel mogelijk is én blijft.

Consultancy
Daarnaast kunnen wij problemen met uw netwerk oplossen. Wanneer u kampt met bijvoorbeeld een traag netwerk, kwetsbaarheid van uw netwerk of wanneer uw website in de buurt van de servers wel snel is, maar in andere delen van de wereld veel langzamer, kunnen wij voor u uitzoeken waardoor deze problemen veroorzaakt worden en met een passende oplossing komen.

Ook kunnen wij met slimme oplossingen zorgen dat u flink kunt besparen op de kosten van het dataverkeer. Wij kunnen voor u een Autonomous System inrichten, waarmee u profiteert van de voordeligste tarieven voor uw dataverkeer of u zelfs gratis verkeer kunt uitwisselen. Over het algemeen is dit type netwerk ook nog eens stabieler.

Voor sommige bedrijven is het van vitaal belang dat de systemen te allen tijden blijven werken en dat zij altijd online zijn. Voor deze organisaties kunnen wij bijvoorbeeld zorgen voor een grotere redundancy, wat betekent dat er een reserveroute voor het systeem wordt aangelegd, voor het geval een van de onderdelen defect raakt. Daarnaast kunnen wij zorgen dat u altijd online bent, ook als uw provider storing heeft.

Wij kunnen u onder andere helpen als:

  • - U een netwerk wilt inrichten
  • - U een datacenter wilt
  • - Uw netwerk langzaam is
  • - Uw netwerk kwetsbaar is
  • - U de kosten van het dataverkeer wilt verminderen
  • - U altijd online wilt zijn
  • - Uw website traag is
  • - U behoefte heeft aan grote redundant

  • Wilt u ook een snel en goed werkend netwerk? Neem dan direct contact met ons op.