Network Operating Center

 

Snel ingrijpen bij verstoringen: Concetti's NOC dienten.

Flexibele NOC-oplossingen

Wilt u dat uw systeem actief in de gaten wordt gehouden en dat er direct actie wordt ondernomen wanneer dat nodig is, maar heeft u zelf niet de mensen die zich daar 24 uur per dag mee bezig kunnen houden? Het Network Operating Center van Concetti verzorgt de monitoring van uw systeem en zorgt dat direct de juiste maatregelen getroffen worden. Met onze NOC-services bent u er altijd zeker van dat het controleren van uw systeem in goede handen is.

Wij monitoren uw systemen op de tijden dat u daar behoefte aan heeft. U bepaalt welke elementen wij in de gaten houden en wat voor soort actie wij bij problemen ondernemen. Dit gaat zover als u zelf wilt: van het verzenden van een bericht, tot het loggen van ticket in het support systeem of het bieden van eerstelijns ondersteuning aan de hand van een runbook. Daarnaast kunnen wij ook tweede- of derdelijns ondersteuning bieden.

Met onze NOC-service beschikt u altijd over vakkundige specialisten, die ervoor zorgen dat storingen in uw systeem op tijd ontdekt en verholpen worden, zonder dat u de kosten draagt voor het voortdurend bemensen van uw kantoor.

Uw systeem actief monitoren en direct actie ondernemen? Neem direct contact met ons op voor onze NOC-diensten.