Oplossingen

 

Laat de experts werken aan oplossingen voor uw IT-gerelateerde problemen

Op maat gemaakte ICT-oplossingen

Kampt u met een traag systeem, laadt uw website niet snel genoeg of zijn er andere technologische zaken die niet werken zoals u graag zou willen? Concetti biedt oplossingen voor al uw technologische vraagstukken.

Met onze ICT-oplossingen gaan wij altijd zeer probleemgericht te werk. Wij kijken naar het probleem waar u als klant mee kampt of naar wat voor behoefte u heeft. Vervolgens zorgen wij voor een op maat gemaakte oplossing. Vaak vinden wij het antwoord niet in slechts een bepaald aspect van de techniek, maar maken wij gebruik van een slimme combinatie van meerdere technieken en de organisatie.

Als specialist op zowel technologisch als organisatorisch gebied, hebben wij de kennis in huis om te ontdekken wat de knelpunten zijn en bovendien beschikken wij over de technische vaardigheden die nodig zijn om deze te verhelpen. Hierdoor kunnen wij oplossingen bieden die perfect aansluiten op uw behoeften.

Veelvoorkomende problemen die wij op kunnen lossen zijn:

 • - Een slecht presterende webshop
 • - Lange laadtijden van uw website
 • - Omgaan met creditcardgegevens


 • E-commerce
  Een soepel functionerende website is cruciaal als u online producten of diensten aanbiedt. Bezoekers hebben niet het geduld om minutenlang te wachten tot de juiste pagina op hun scherm verschijnt en willen bovendien snel en eenvoudig kunnen betalen. Concetti zorgt voor een vlekkeloos werkende webshop en veilige betaalmogelijkheden. Presteert uw webshop niet naar behoren? Dan hebben wij de oplossing in huis om de problemen te verhelpen.

  Contentsnelheid
  Hoe vaak gebeurt het niet dat u een pagina wegklikt die te langzaam laadt? Bezoekers op internet zijn per definitie ongeduldig. Lange laadtijden komen amateuristisch over en zijn funest voor de bezoekersaantallen op uw website. Bovendien verschijnen websites die langzaam laden lager in de zoekresultaten van zoekmachines als Google. Concetti zorgt voor optimale laadtijden voor uw website.

  PCI-compliancy
  Omgaan met creditcardgegevens is een zeer gevoelige zaak. Wanneer u als organisatie te maken heeft met creditcardgegevens, bijvoorbeeld omdat klanten in uw webshop met creditcard kunnen betalen, dient u te voldoen aan een aantal strenge eisen. De PCI (Payment Card Industry) heeft strenge voorwaarden gesteld aan bedrijven die betalingen met creditcards accepteren. Concetti zorgt dat alle technologische facetten die bij het betalingsverkeer komen kijken, op waterdichte wijze zijn geregeld.

  Monitoring
  Een storing in uw systeem wilt u zo snel mogelijk detecteren om de schade te kunnen beperken. Er bestaan diverse platforms om uw systeem te monitoren. Concetti richt deze systemen op een dusdanige manier in dat niet alleen gekeken wordt of de technische processen naar behoren draaien, maar vooral of alle diensten beschikbaar zijn. Daarnaast wordt ook de conversie binnen de verschillende bedrijfsprocessen scherp in de gaten gehouden. Hierdoor is het mogelijk om problemen in een vroegtijdig stadium te detecteren, zelfs als er geen specifieke test voor is gebouwd.

  NOC
  U wilt natuurlijk graag dat uw systeem constant in de gaten gehouden wordt, maar in de praktijk is het vaak onmogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week mensen op kantoor te hebben die actief monitoren. Concetti kan voor u (op afstand) uw systeem in de gaten houden en direct actie ondernemen. Daarbij wordt deze service dusdanig vormgegeven, dat deze perfect past bij waar u behoefte aan heeft. U bepaalt welke onderdelen aandacht behoeven en wat voor soort actie wij ondernemen.