Organisatie

 

Op zijn tijd moet je kijken naar je organisatie: is die nog wel effici&eumlnt en klaar voor de toekomst?

Heldere organisatorische ICT-oplossingen

Wilt u nieuwe werkmethoden implementeren, heeft u behoefte aan professionele leiding op ICT-gebied of bent u op zoek naar ervaren interim IT-managers? Concetti levert verschillende soorten organisatorische oplossingen voor zowel grootschalige als middelgrote en kleinere bedrijven.

Wij onderscheiden ons door onze ervaring en vakkundigheid. Het beoogde resultaat staat altijd voorop. Wij bekijken waar u behoefte aan heeft en passen onze werkwijze daarop aan. Onze IT-managers zijn zeer bedreven in hun vakgebied en weten bovendien precies wat er van hen verwacht wordt.

Wij verzorgen verschillende soorten ICT-management. Zo hebben wij veel ervaring met het invoeren van nieuwe werkmethoden binnen organisaties. Daarnaast leveren wij (interim) IT-managers voor verschillende soorten functies. Bovendien kunt u ook bij ons terecht voor deeltijdoplossingen.

Interim IT-management
Wilt u organisatorisch innoveren, een nieuwe werkmethode invoeren of is er een fusie gepland en heeft u hier professionele begeleiding bij nodig? Dan heeft Concetti de juiste managers om de organisatorische veranderingen in goede banen te leiden. Daarnaast beschikken wij over interim-managers die zorgen dat de werkzaamheden probleemloos doorgaan tijdens uw zoektocht naar een nieuwe manager.

Deeltijd CIO/CTO
Wanneer u wel behoefte heeft aan professionele leiding op het gebied van ICT, maar niet aan de uren en kosten die daar doorgaans bij komen kijken, kunt u kiezen voor onze deeltijd CIO/CTO-oplossing. U kunt al vanaf een dagdeel per week profiteren van de ervaring en kennis van een professionele IT-manager (CIO of CTO).

Implementatie Agile
Agile werkmethoden als Scrum of Kanban zijn ontzettend populair en dat is niet voor niets; deze manieren van werken bieden namelijk veel voordelen voor uw organisatie. Het introduceren van Agile werkmethoden gaat echter veelal gepaard met groeipijnen, waardoor het draagvlak op de werkvloer soms snel afneemt. Concetti zorgt, met veel aandacht voor de betrokken medewerkers, voor een vlekkeloze implementatie van een Agile werkwijze.