Over Concetti

 

Meer weten over het beste holistische IT-servicebedrijf.

ICT-service met een meerwaarde voor uw organisatie

Concetti richt zich op het leveren van ICT-services die daadwerkelijk van toegevoegde waarde zijn voor u als klant. Wij bekijken wat het uiteindelijk doel is dat uw organisatie voor ogen heeft en op wat voor manier IT daaraan kan bijdragen. De dienst of de techniek op zich is daarbij van ondergeschikt belang. Het gaat ons erom dat wij het door u gewenste resultaat bereiken.

Dit doen wij door maatwerk te leveren, waarbij technologie een onderdeel van het grotere geheel is. In onze visie zijn de mensen daarbij belangrijker dan de techniek. Zonder de juiste mensen, is het immers vrijwel onmogelijk de mogelijkheden van de techniek optimaal te benutten.

Of u nu kampt met personeelsvraagstukken of een technisch of organisatorisch probleem, wij analyseren voor elke specifieke situatie wat de beste oplossing is en passen onze werkwijze hierop aan. Heldere communicatie is daarbij een van onze speerpunten. Door duidelijk met u te overleggen wat de doelstellingen en verwachtingen binnen uw organisatie zijn, kunnen wij het gewenste resultaat realiseren.

Geschiedenis
Met meer dan twintig jaar ervaring in de ICT-wereld heeft Concetti kennis opgedaan in een groot aantal uiteenlopende specialismen, van het inrichten van datacenters en het installeren van servers tot het aansturen van de organisatie. Hierdoor zijn wij in staat om service te verlenen die verder gaat dan een enkele dienst of techniek.

Missie
De missie van Concetti is het leveren van op maat gemaakte oplossingen voor uw ICT-vraagstukken. De ICT moet in dienst staan van uw organisatie. Op wat voor manier kan uw organisatie profiteren van (een combinatie van) bepaalde diensten of technieken? In onze optiek is ieder specialisme een radertje in het grotere geheel en met een combinatie van verschillende specialismen kunnen wij zorgen voor de oplossing die het beste past bij uw organisatie.

Werkwijze
Heldere communicatie met u als klant is een van de belangrijkste eigenschappen van onze werkwijze. We spreken duidelijk met u af wat het uiteindelijk doel is en stellen vervolgens een op maat gemaakte oplossing voor. We werken altijd met duidelijke deadlines en houden u gedurende de werkzaamheden op de hoogte van de voortgang.

Werken bij
Concetti is altijd op zoek naar ambitieuze ICT-specialisten met passie voor het vak. Wil jij werken met collega's die net zo enthousiast zijn als jijzelf en is het jouw doel om jouw specialisme(n) te gebruiken om onze klanten verder te helpen? Stuur dan snel een cv en een heldere motivatiebrief.

Contact
Heeft u interesse in een van onze diensten of heeft u nadere vragen? De medewerkers van Concetti staan altijd klaar om u verder te helpen. Neem dus gerust contact met ons op.