Technologie

 

Als uw IT-systemen uw groei in de weg staan, is er Concetti om u te helpen.

Op maat gemaakte ICT-technologie

Wilt u een nieuw netwerk inrichten, wordt uw netwerk steeds trager of groeit uw website zo snel dat de server het niet meer aankan? Als specialist op het gebied van ICT-technologie, heeft Concetti het antwoord op al uw technologische vraagstukken.

We beschikken over een aantal uitgesproken specialismen, zoals het inrichten van netwerken en datacenter en het aanleggen van de bijbehorende infrastructuur. Daarnaast hebben wij uitgebreide kennis in huis over diverse besturingssystemen.

Door deze duidelijke specialismen kunnen wij altijd zorgen voor de beste oplossingen voor uw technologische problemen. Vaak is de uitkomst te vinden in een combinatie van meerdere technologische en soms ook organisatorische ingrepen. Concetti beschikt over de kennis die nodig is om te kunnen zien waar de juiste oplossing ligt en heeft de vaardigheden om de juiste maatregelen direct door te voeren.

Problemen als lange laadtijden van uw website zijn funest voor de uitstraling van uw bedrijf, maar ook voor de conversie. Dergelijke problemen kunnen wij voor u verhelpen. We onderzoeken waar de problemen door veroorzaakt worden en wat voor u als klant de ideale situatie zou zijn. Vervolgens pakken wij het probleem zo efficiënt mogelijk aan.
Heeft u technologische hulp nodig? Neem vandaag nog contact met ons op en wij vertellen hoe wij u kunnen helpen.

Specialismen
Concetti beschikt over een aantal onmiskenbare specialismen. Zo zijn wij zeer ervaren en bedreven in het inrichten van netwerken. Wij weten precies waar u als klant behoefte aan heeft en zorgen dat uw netwerk zo snel en optimaal mogelijk functioneert. Verder verzorgen wij het ontwerp, de planning, de implementatie en het onderhoud van de infrastructuur binnen uw organisatie. Wij bekabelen uw kantoor, zorgen voor de verbinding naar buiten en kunnen uw datacenter inrichten. Daarnaast weten wij alles van databases en hebben wij de kennis in huis die nodig is om u te helpen met het installeren en configureren van uw besturingssystemen. Of u nu gebruik maakt van Linux, FreeBSD of Windows, wij kunnen u verder helpen. Onze programmeurs kunnen u bovendien helpen met het ontwikkelen, ombouwen en onderhouden van uw programmatuur.

Oplossingen
Wij helpen u met het oplossen van uw technologische problemen. Kampt u met een traag netwerk? Laadt uw website te langzaam of heeft u een webshop die niet optimaal presteert? Wij hebben de juiste oplossing in huis. Ook kunnen wij u helpen als uw website snel groeit en uw server het (bijna) niet meer aankan. Verder kunnen wij maatregelen doorvoeren zodat u veilig betalingen met creditcards kunt verwerken. Wij monitoren uw systeem en verlenen directe ondersteuning bij problemen.