Tijdelijke ICT-specialisten

 

Soms heb je even wat extra handen nodig binnen je ICT organisatie. Concetti levert de beste tijdelijke ICT-Specialisten.

Haal direct ICT-specialisme in huis

Regelmatig vragen tijdelijke projecten of werkzaamheden binnen uw organisatie om ICT-expertise dat u niet in huis heeft. Concetti kan u in deze gevallen voorzien van de juiste ICT-specialisten die uw organisatie tijdelijk komen versterken.

Een tijdelijke ICT-specialist is ideaal als u behoefte heeft aan een bepaald expertise, maar wanneer een permanente invulling niet nodig is. Dit is vaak het geval bij projecten als het implementeren van nieuwe systemen of het inrichten van een netwerk, maar ook als u bijvoorbeeld behoefte heeft aan een tijdelijke IT-manager met organisatorische kwaliteiten. Wij zorgen voor een zorgvuldig geselecteerde professional met het specialisme dat niet binnen uw bedrijf aanwezig is.

Zorgvuldige selectieprocedure
Bij het werven en selecteren van de juiste kandidaat gaan wij uiterst zorgvuldig te werk. Wij geloven niet dat de juiste kandidaat gevonden kan worden door een stapel cv's door te bladeren en op zoek te gaan naar de juiste trefwoorden.

Daarom maken wij gebruik van ons eigen netwerk en onze vakkennis. De kandidaten worden uitgebreid geïnterviewd en bovendien doen wij altijd een uitgebreide technische screening. Zodoende bent u verzekerd van een tijdelijke kracht die de kennis en vaardigheden in huis heeft, die nodig zijn voor de betreffende opdracht.

Zoekt u tijdelijk een specialist die uw organisatie versterkt? Neem vandaag nog contact met ons op en wij stellen de juiste kandidaat aan u voor.