Waarom Concetti?

 

Wat Concetti onderscheidt van andere oplossingen voor IT_personeel.

Waarom Concetti?

De ICT-personeelsdiensten van Concetti zijn altijd gericht op de wensen van u als klant. Met op maat gemaakte oplossingen zorgen wij voor een passend antwoord op uw personeelsvraagstukken. Daarbij speelt flexibiliteit een belangrijke rol.
Of u nu op zoek bent naar een ICT-specialist in vaste dienst of tijdelijk, een expert die 's nachts voor u werkt of een professional die u op oproepbasis in kunt schakelen, Concetti heeft de juiste kracht voor u.

Zorgvuldig geselecteerde kandidaten
Wij onderscheiden ons door het bieden van kwaliteit. Wij doen niet aan keywordmatching omdat we geloven dat goed personeel vinden niet kan door zoveel mogelijk cv's door te bladeren op zoek naar de juiste trefwoorden. Wanneer wij personeel voor u werven en selecteren maken wij gebruik van een uitgebreid netwerk, onze jarenlange ervaring en onze vakkennis. Alle kandidaten hebben een uitgebreide technische screening doorlopen en zijn uitvoerig geïnterviewd, voordat zij aan u worden voorgesteld.

Training en opleiding vormen belangrijke pijlers van onze personeelsdiensten. Het trainen en omscholen van personeel heeft onze voorkeur ten opzichte van het aannemen van nieuwe medewerkers, omdat dit voor u als klant voordeliger en efficiënter is.

Financiële en juridische oplossingen
Concetti zorgt er daarnaast voor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de financiële en juridische afhandeling. U kunt bijvoorbeeld tijdelijk personeel inhuren op basis van een payroll-constructie, zodat u zich niet hoeft bezig te houden met het afdragen van sociale premies en andere tijdrovende plichten die u normaal als werkgever heeft.

De kracht van Concetti:

  • - Oog voor de wensen van de klant
  • - Flexibele oplossingen
  • - Uitgebreid netwerk van ICT-professionals
  • - Technische screening
  • - Veelzijdige opleidingen en cursussen
  • - Financiële en juridische afwikkeling

Wilt u meer weten over onze ICT-personeelsdiensten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.