Werkwijze van Concetti

 

Mensen en IT in dienst van uw bedrijf

Werkwijze

Om ervoor te zorgen dat u als klant altijd weet waar u aan toe bent hanteert Concetti een duidelijke werkwijze. Heldere communicatie met u als klant is een onmisbaar onderdeel van deze werkwijze.

Allereerst stellen wij samen met u als klant vast wat het uiteindelijk doel is. We formuleren helder wat u wilt bereiken en vervolgens schetsen wij de oplossing die hiervoor het meest geschikt. We bespreken wat voor werkzaamheden er precies verricht moeten worden en na afloop van dit overleg zullen we de uitkomst schriftelijk vastleggen. Zodra u de afgesproken werkwijze heeft goedgekeurd, stellen wij voor u een op maat gemaakte offerte op.

Wanneer u de offerte accepteert maken wij een heldere planning, waarin duidelijk wordt verteld wanneer wij welke werkzaamheden voltooid kunnen hebben. Vervolgens beginnen wij met de werkzaamheden.

Telkens wanneer er een deel van het project is voltooid, zullen wij dit met u als klant evalueren. Hierdoor heeft u gedurende het project altijd het overzicht. U weet wat voor werkzaamheden er verricht zijn en wij kunnen waar nodig zaken bijstellen.