Werving en selectie

 

De werving en selectie die verder gaat dan het zoeken van de juiste woorden in een CV

Werving en selectie: de beste ICT-professionals voor uw bedrijf

Met een uitgebreid netwerk aan specialisten in de ICT-wereld en brede vakkennis, weet Concetti altijd de kandidaat te vinden die het meest geschikt is voor uw vacature. Met onze werving en selectie onderscheiden wij ons onder andere door onze uitgebreide technische assessments.

Werving en Selectie is in de visie van Concetti namelijk veel meer dan het plaatsen van een advertentie, het doornemen van LinkedIn-profielen en het aanleveren van een stapel cv's in de hoop dat de juiste kandidaat hier tussen zit. Uitsluitend een omschrijving die overeenkomt met de vacature is geen garantie voor een kandidaat die voldoet aan uw wensen.

Analyse
Wanneer wij voor u op zoek gaan naar personeel, bekijken wij via uitgebreide analyse waar uw organisatie behoefte aan heeft. We brengen in kaart aan welke eisen de kandidaat dient te voldoen, over wat voor technische vaardigheden hij of zij dient te beschikken, maar ook wat voor karaktereigenschappen passen binnen de organisatie.

In onze zoektocht naar de juiste kandidaat maken wij gebruik van ons uitgebreide en zorgvuldig opgebouwde netwerk. Wij onderhouden ons netwerk voortdurend en zorgen dat onze informatie over kandidaten altijd up-to-date is.

Uitgebreide screening
Voor wij de kandidaten aan u voorstellen, hebben wij uitgebreide gesprekken met hen gevoerd. Er wordt veel aandacht besteed aan een uitgebreide technische screening, zodat wij zeker weten dat de kandidaten beschikken over de competenties waar u als werkgever naar op zoek bent..

Behalve voor werknemers in vaste dienst, kunnen wij ook zorgen voor tijdelijke oplossingen. Bovendien kan het omscholen van huidig personeel ook een manier zijn om de organisatie te versterken. Klik hier voor meer informatie over onze trainings-trajecten.

Bent u op zoek naar het beste personeel in de ICT-wereld? Neem vandaag nog contact met ons op en wij zorgen voor de juiste kandidaat voor uw vacature.